Віддалено зупиняти автомобільні крадіжки тепер можна за допомогою цього акуратного пристрою інтернету речей

Новини та проекти
Уявіть: Ви щойно придбали новий автомобіль, але не маєте місця на стоянці для нього. Так що Ви паркуєтеся у дворі біля свого будинку і постійно хвилюєтеся про викрадення авто. Одного прекрасного ранку Ви прокинетеся, а машина зникне.

Незважаючи на витрачання великої кількості грошей на транспортні засоби, більшість людей безпорадні, коли їхні автомобілі вкрали. Все, що вони можуть зробити — зареєструвати скаргу поліції без жодних гарантій, що автомобіль знайдеться.

Для вирішення цієї проблеми виник пристрій, що поєднує інтернет речей та спеціальну програму. Він може не лише відстежувати точне місцезнаходження машини, у якій встановлений, а й миттєво блокувати механізм запалювання автомобіля (коли відомо, що його викрадено), що робить злодіїв безпомічними. Нещодавно пристрій був представлений на конференції інтернету речей у Бангалорі, що в Індії.
противоугонная система з помощью интернета вещей
На даний момент майже 20000 людей використовують цей IoT-пристрій. З них близько 10000 приватних клієнтів, а решта — власники компаній, які керують бізнесом, пов'язаним із автомобілями,
розповідає Арпан Срівастава, очільник відділу продажів Let’s Track, компанії, що виготовляє ці пристрої.

В комплект пристрою входить IoT-трекер, який треба встановити у транспортний засіб. За словами Арпана мобільний додаток відстежує всі подробиці про транспортний засіб.

У додатках популярних автомобільних агрегаторів компанія лише відстежує рух транспортного засобу. Тоді як Let’s Track відслідковує водія та його манеру водіння. Окрім того, що він може заблокувати автомобіль, також здатен точно сказати, скільки кілометрів подолав транспортний засіб.

Ця особливість може суттєво допомогти бізнесам на кшталт прокату автомобілів та транспортним компаніям відстежувати своїх водіїв та транспортні засоби.

У більшості випадків власники транспортних засобів не знають, що роблять їхні водії. Водій може сказати, що він на чергуванні, перебуваючи в той момент в зовсім іншому місці.

Ця британська компанія також має кілька клієнтів у Бангалорі, але прагне розширюватися, як стверджує виконавчий директор Вікрам Кумар.

Оригінал публікації

Коментарі 0

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.