ReSpeaker випускає розраховане на 4 мікрофони програмне забезпечення для Raspberry Pi для голосових додатків

Новини та проекти
Тепер можна створювати голосовий продукт, який об'єднує голосовий сервіс Amazon Alexa та Google Assistant на Raspberry Pi

ReSpeaker випустив 4-Microphone Raspberry Pi HAT (апаратне забезпечення, підключене зверху) — плату розширення для Raspberry Pi, яка була розроблена для асистента зі штучним інтелектом та голосових додатків.

Ця плата дозволить створити власний додаток голосової взаємодії або асистент зі штучним інтелектом. Плата може бути використана в робототехніці, розумних будинках, IoT-сценаріях та конференц-залах, вона настроюється під час додавання нових модулів.

Плата розроблена на базі AC108, інтегрованого чотирьохканального АЦП (аналого-цифрового перетворювача) з вихідним переходом I2S / TDM, який забезпечить високу чіткість захоплення голосу.

Версія з чотирма мікрофонами поставляється зі світлодіодним кільцем, яке спалахує у напрямку голосу.
плата для помощника с искусственным интеллектом
Це HAT має чотири аналогові мікрофони та 12 програмованих RGB-світлодіодів APA 102 на кільці. Коли обладнання підключиться до Raspberry Pi, він матиме змогу виявляти голосову активність.

Він також зможе оцінювати напрямок прибуття (DOA) голосу та показувати напрям голосу за допомогою світлодіодного кільця так само, як і Amazon Echo та Google Home. До того ж є можливість розпізнавання ключових слів.

Плата розроблена на Cirrus Logic WM8960, стереокодеку низької потужності, який забезпечить 1 Вт на канал при навантаженні 8 Вт.

На обох сторонах плати є по два мікрофони для виявлення звуку. Також є користувальницька кнопка та два вбудовані інтерфейси Grove для розширення програм.

Система Grove використовує модульний, поетапний підхід до побудови систем електроніки з датчиками кнопок, такими як детектори руху та датчики серцевого ритму.

Плата також має аудіороз'єм 3,5 мм або роз'єм для динаміків JST 2.0 для виводу звуку.
Вона сумісна з Raspberry Pi Zero та Zero W, Raspberry Pi B+, Raspberry Pi 2 B, Raspberry Pi 3 B і підтримуватиме їх.

Оригінал публікації

Коментарі 0

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.